Wij zijn Blink.

 

Wij zijn er voor onze klanten, geven ze de basis die ze nodig hebben, helpen om hun ideeën te realiseren en steunen ze in hun groei. Of het nu gaat om een gezin dat een droomhuis wil kopen, een jong stel die hun eerste appartement gaan betrekken of iemand die zijn overwaarde wil gaan benutten na een lang en werkzaam leven, wij zijn er voor ze.

 

Blink is opgericht in 2020 door Martine de Vries, Mark Buytelaar en Daniël van Egmond. Drie intrinsiek gemotiveerde enthousiastelingen die hun kennis jarenlang vergaard hebben bij de verschillende banken en deze kennis nu in dienst willen stellen van mensen met ambitie.

 

Als het gaat om woninghypotheken ben je bij Martine aan het juiste adres. Martine is altijd op zoek naar de best passende oplossing, ontzettend gedreven en met oog voor detail.

 

Maar naast financieringen voor de eigen woning, zijn wij ook thuis in het financieren van beleggingsvastgoed. Of dat nu gaat om een appartement voor verhuur, het transformeren van een kantoorgebouw naar appartementen of een volledige projectontwikkeling. Mark en Daniël zijn hier zeer bedreven in. Vanuit hun zakelijke achtergrond, hebben zij naast alle mogelijke vormen van vastgoedfinanciering, ook de nodige oplossingen voor bedrijfsfinancieringen.

Specialist Vastgoedfinancieringen
Daniël van Egmond
+31 6 13239523
Specialist Vastgoedfinancieringen
Mark Buytelaar
+31 6 19279270
Hypotheekspecialist
Martine de Vries
+31 6 14327677
Commercieel medewerker binnendienst
Iris Kuijt
071-3645653