Hypotheken.

 

Een huis moet vooral een thuis zijn. Een fijne woonomgeving is één van de belangrijkste vertrekpunten voor een prettig leven. En daar hoort dan ook een passende hypotheek bij. Wij streven er altijd naar om die financiering te verzorgen, die past bij de situatie nu, maar ook later. Of het nu om een starterslening of om een hypotheek voor doorstromers gaat, elke situatie is anders.


Voor ons is het ons dagelijkse werk om hiermee bezig te zijn, maar er zijn ook mensen die maar één keer in hun leven een huis kopen. En daarom vinden wij het belangrijk dat je op onze kennis en ervaring kan vertrouwen. En of je in loondienst bent of zelfstandig, wij gaan voor je door het vuur om jouw droomhuis werkelijkheid te laten worden.


Graag nemen we uitgebreid de tijd om je beter te leren kennen, zodat we ook echt maatwerk kunnen leveren. Maar als jij het prettig vindt om zelf je informatie te uploaden in je eigen beveiligde omgeving en ervoor kiest om dit online te doen, kan dat natuurlijk ook! Het is jouw keuze.


Wat we ook veel zien, is dat ouders hun kinderen willen ondersteunen in de aankoop, of misschien wel een woning willen kopen om te verhuren. De rente op spaargeld is immers historisch laag. Ook hier helpen wij je graag bij.